2. velj 2012.

Dodik priznao.U Srebrenici je izvršen genocid

Vjerovali ili ne ali da desilo se i to i to sada več daleke 2007 godine.Vjerujte svojim očima i ušima i pogledajte video u kojem Milorad Dodik priznaje genocid u BiH.

1 komentar:

  1. Mi smo bili tako "dobri", da smo skoro sve drug eliminisali.28. 12. 2012. 01:48

    Problem koji gospodin Dodik navodi a koji bih se mozda mogao rijesiti dugorocno je ustvari mazanje ociju ne samo onima koji su to prezivjeli, nego i novim narastajima Bosansko-Hercegovackim gradjanima koji buse za istinom.Ne bih bio licemjeran, ali moram da navedem i ovo! Dali su se Jevreji u drugom svjetskom ratu mozda sami masovno ubijali?
    Treba se pitati dali je relevantno za Bosansko-Hercegovacke gradjane o cemu uopste prica gospodin Dodik, od genocida u Srebrenici je proslo vec 17 godina.
    On kaze da on dobro zna sta se je u Srebrenici desilo, jer kako kaze da je to sud u Haagu vec kao genocid osudio.
    Postovani gospodine Dodik, dali vi razlikujete sta je bijelo a sta je crno, ili trebate nekoga da vam to definise? Dali se vi radujete kad vas nogometni tim pobjedi ili ste zalosni kad izgube utakmicu? Koliko se vidi iz vaseg ponasanja, niste bas na nekom nivou humanih ljudskih osobina.
    I na kraju bih vam za vas politicki zivot dodao i ovo. Sve da se okrenete normalizaciji, to jest civilizaciji onih elemenata koji se neurozno suprostavljaju tome, nemojte se ni igrati sa mislju da ce narodi Bosne i Hercegovine to da zaborave.
    Begic, Brcko-Bosna i Hercegovina

    OdgovoriIzbriši